Diploma in the pocket: trots op onze monteurs in opleiding!

04-08-2017

Apeldoorn augustus 2017 - Vijf jaar geleden begonnen ze, nu zijn ze klaar: de eerste MIO’s (MIO=Monteur In Opleiding) die hun volledige opleidingstraject binnen OnderWERKwijs doorliepen, hebben niveau 4 behaald en ontvingen afgelopen week hun diploma. OnderWERKwijs is het eigen onderwijscentrum van Hollander Techniek waar onze toekomstige specialisten worden opgeleid.

Theorie en praktijk

In de afgelopen 5 jaar zijn de monteurs in spe klaargestoomd voor het echte werk. Na hun succesvolle eindpresentatie onlangs, gaan zij vanaf nu aan het werk voor onder andere de afdelingen services, industrie en elektrotechniek.

In de afgelopen jaren hebben zij 1 dag in de week theorielessen gevolgd op school. Hun praktijkervaring deden zij op bij Hollander Techniek. Het eerste jaar is de opleiding zo breed mogelijk, daarna kiezen de monteurs in opleiding een richting.

Eigen opleidingscentrum

Aandacht voor opleiding is bij Hollander Techniek heel belangrijk. Niet voor niets hebben we ons eigen opleidingscentrum OnderWERKwijs opgericht. Bovendien zijn we al jaren erkend leerbedrijf en zijn we zelfs al eens uitgeroepen tot het béste leerbedrijf. Binnen OnderWERKwijs wordt een MIO opgeleid van een niveau 2 leerling naar niveau 4. Daarna prikkelen we ze om voor niveau 5 of een andere gerichte opleiding voor een specifiek specialisme te gaan.

Natuurlijk zijn we enorm trots op alle kanjers die nu hun diploma hebben gehaald. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Deel deze pagina: