Donatie Bikkel; Bart de Graaff Foudation

23-11-2016

“Niemand houdt van maandagochtenden, maar die van afgelopen week begon toch wel op een uitzonderlijk goede manier! Die ochtend stonden Corine, Erwin en ikzelf (Bikkel Liselore) op de stoep bij Hollander Techniek om namens de Bart de Graaff Foundation een zeer gulle donatie in ontvangst te nemen. Elk jaar steunt familiebedrijf Hollander Techniek vanuit de kerstgedachten één of meerdere goede doelen mét de medezeggenschap van hun klanten. De donatie van € 4.360,- is een fantastisch startkapitaal, waarmee ik als Bikkel, Gecoacht door de Bart de Graaff Foundation, mijn eigen tekstbureau; welverteld, van de grond kan krijgen. Ontzettend bedankt!”

Bikkels: Bart de Graaff Foundation

De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een levensbepalende lichamelijke beperking, bij het starten van hun eigen onderneming. Hollander Techniek helpt één van deze bikkels graag bij het verwezenlijken van haar ambitie.

Marketing en communicatie adviseur Annelies Schutte; “Bikkel Liselore Rugebregt heeft ons als Hollander Techniek nu al geïnspireerd. Haar achtergrond in culturele antropologie en journalistiek geeft een mooie twist aan haar talent als tekstschrijver. Dat wij elkaar ook nog vaker zullen treffen als het gaat om het schrijven van artikelen, dat is zeker.”

Foto: L Annelies Schutte, R Liselore Rugebregt

Contact

Deel deze pagina: