Donatie uitgereikt aan netwerk SKILL-ABILITY

07-01-2020
Het jaar is goed begonnen voor het Netwerk SKILL-ABILITY. Zij ontvangen van Hollander Techniek een donatie om hun startende organisatie een boost te geven.

Netwerk SKILL-ABILITY

Een vrijwilligersnetwerk voor jongeren in de leeftijd van 15 tot 30 jaar, dat is waar Jasmijn en Mirjam hun bed voor uitkomen. Jasmijn en Mirjam zijn de twee pioniers die het jongerennetwerk in september 2019 gestart zijn. Anders dan veel reguliere hulpvragen, gaat SKILL-ABILITY niet uit van de hulpvraag, maar van de talenten van de vrijwilliger. Het talent van de jongeren staat centraal. Met het aanbod van de jongeren in het achterhoofd wordt gezocht naar een passende match. Vanuit lokale zorg- en welzijnsorganisaties zijn er al veel hulpvragen, maar ook via ouderen- en jongeren werkers van Stimenz komen vragen binnen.

Donatie

Ieder jaar doneert Hollander Techniek rond de kerstdagen een bedrag aan een goed doel. Dat de donatie naar SKILL-ABILITY gaat is niet geheel toevallig. Door mensen en organisaties met elkaar verbinden, samen te werken en talenten te benutten worden de beste resultaten bereikt. In de opleiding en ontwikkeling van onze collega’s geven wij hen mee dat het niet alleen gaat om wat je kunt maar ook om de wijze waarop je iets doet. Oprechte aandacht is daarbij een belangrijk element. Het werk van SKILL-ABILITY past hier uitstekend bij!

Zelf aan de slag?

Wil je zelf ook aan de slag? Aarzel niet en mail naar m.buurkes@stimenz.nl of j.lagerweij@stimenz.nl. Ook is het netwerk te volgen op Instagram en LinkedIn: @netwerkskillabilityapeldoorn


Joost Leferink
Adviseur Business Development
06-39006605 | 

Mail Joost Leferink

Deel deze pagina: