E-healthweek 2019 - aandacht voor digitale ondersteuning in de zorg

21-01-2019
Bekijk de mogelijkheden die Hollander Techniek kan bieden live op 23 januari a.s.

Van 21 t/m 26 januari 2019 wordt voor de 3e keer de e-healthweek georganiseerd. Een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg.

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Voor zorgmedewerkers biedt digitale ondersteuning veel voordelen als het gaat om tijdsbesparing en het gerichter verlenen van zorg op die plekken waar het echt nodig is. 

Bekijk de mogelijkheden live

Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) in Vollenhove en Hollander Techniek werken samen aan de optimalisatie van het zorgproces en het vergroten van het leefplezier van de bewoners binnen deze zorginstelling. Reden te meer om tijdens de e-healthweek gezamenlijk de mogelijkheden van zorgtechnologie live werkend te laten zien.

Wilt u als zorgmedewerker weten hoe u onder andere onnodige zorgrondes kan voorkomen, hoe u cliënten rustiger kan laten slapen en makkelijk contact kan leggen met een cliënt op afstand? Wilt u als familielid op elk moment van de dag  (beeld-)contact kunnen maken en 's nachts rustig slapen wetende dat uw familie veilig is met behoudt van eigen privacy? Op woensdag 23 januari kunt u bij ZONL, locatie Nieuw Clarenberg in Vollenhove, alle mogelijkheden van zorgtechnologie live bekijken in de speciaal hiervoor ingerichte modelwoning.

Wat kunt u verwachten?

  • U kunt met eigen ogen zien hoe technologie bijdraagt aan het leefplezier van de bewoner en hoe technologie het werk van de zorgverlener vereenvoudigt waardoor het werkplezier stijgt.
  • We laten u ervaren welke behoeftes van een bewoner kunnen worden ondersteund door technologie en wat dit kan betekenen voor hun zelfstandigheid.
  • Beleef zelf hoe eenvoudig de technologie werkt en u als zorgverlener ondersteund wordt in uw werk. 

U bent van harte welkom van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Datum: woensdag 23 januari
Tijd: 09.00-16.00 uur
Locatie: Zorggroep Oude en Nieuwe Land - locatie Nieuw Clarenberg - Groenestraat 38 - Vollenhove

Meer informatie over onze zorgtechnologie leest u hier


Rob van Kempen
Manager Zorgtechnologie
+31 55-368 1371|  

Mail Rob van Kempen

Deel deze pagina: