Eerste Albert Heijn Pick Up Point

11-12-2012
Op 1 november opende het eerste Albert Heijn Pick Up Point in Heemstede. Sins dat moment is boodschappen doen voor klanten die in de omgeving van Heemstede werken of wonen nog gemakkelijker.

Online bestelde boodschappen kunnen op een moment dat de klant het beste schikt zonder bijkomende kosten opgehaald worden bij het Albert Heijn Pick Up Point in Heemstede. Albert Heijn wil met dit eerste Pick Up Point ervaringen opdoen voor toekomstig te openen Pick Up Points. 

Hollander techniek heeft de IT integratie en de elektrotechnische installatie verzorgd ten behoeve van de totstandkoming van dit Pick Up Point.

Met het Albert Heijn Pick Up Point introduceert Albert Heijn een nieuwe, gemakkelijke manier van boodschappen doen. Een Pick Up Point is een locatie waar klanten hun via ah.nl bestelde boodschappen op kunnen halen op een door hen gewenst tijdstip en gewenste locatie. De bestelling wordt door een medewerker in de auto van de klant gezet. Een bezoek aan een Pick Up Point is gratis en gaat snel: binnen enkele minuten heeft de klant zijn boodschappen en kan weer door. Klanten kunnen de boodschappen ook met de (bak)fiets of motor komen ophalen.

Voor meer informatie kijk op: Albert Heijn pick-up-points

Deel deze pagina: