En weer een prachtig appartementencomplex opgeleverd!

23-01-2018

In opdracht van CitySide Apartments heeft Hollander Techniek onlangs appartementencomplex Eemside Apartments in Amersfoort opgeleverd. CitySide Apartments bouwt in sneltreinvaart een leegstaand (kantoor)gebouw om naar een appartementencomplex. Om de ombouw van leegstaand pand naar appartementencomplex rendabel te maken, is het essentieel de kosten van de verbouwing/renovatie laag te houden. Dat lukt met een ervaren team van specialisten. Hollander Techniek is hierbij de belangrijkste partner van CitySide en zorgt voor de technische installatie.

Eén van de succesfactoren van het concept is dat Hollander Techniek zoveel mogelijk installaties hergebruikt, wat de kosten enorm drukt.  Wij brengen de bestaande installatie, denk aan de cv-ketel en de radiatoren, waar mogelijk terug. Wij installeren ook de centrale afzuiginstallatie, luchtbehandeling en de hoofdinfrastructuur van de elektrotechnische installatie.

Een verbouwing/renovatie van een complex met 40 tot 50 appartementen duurt ongeveer drie maanden. Dat is snel. Wij werken volgens een vast stramien: afkoppelen van de installatie, slopen en weer opbouwen.

Binnenkort wordt nog meer moois opgeleverd: Stationside Apartments in Alphen a/d Rijn en Euroside Apartments in Zoetermeer.

Meer info op: www.cityside-apartments.com

 

 

Projectleider Elektrotechniek

Vrijblijvend adviesgesprek?
Neem contact op met:

Albert Bos
Projectleider
+31 55-368 1117 |  

Mail Albert Bos

Deel deze pagina: