EPLAN usergroup meeting

16-06-2015
Op vrijdag 19 juni 2015 is hollander techniek gastheer van de EPLAN Usergroup meeting. De meeting staat in het teken van EPLAN Engineering Configuration (EEC). Tijdens deze meeting delen zowel EPLAN als hollander techniek hun visie op engineering (Configure To Order). Hollander techniek heeft op het EEC een applicatie ontwikkeld (iDea) om integrale engineering vergaand te automatiseren. In de presentaties en demonstraties wordt hier verder op ingegaan. Inmiddels hebben maar liefst 47 professionals van 27 verschillende bedrijven zich aangemeld . Hieronder het programma:

13.00 uur 
Ontvangst

13.30 uur
Welkom en introductie: Bestuur EPLAN Usergroup

13.40 uur
Introductie hollander techniek | Henk Wernsen
Hollander techniek biedt integrale technische oplossingen op de kerngebieden elektrotechniek, werktuigbouw, beveiliging, IT, zwembadtechniek, industriële automatisering, robotisering en retailtechniek. De introductie geeft een overzicht van werkzaamheden, projecten en technieken.

13.50 uur
EEC EPLAN Visie | Chris Brouwer, EPLAN
In zijn introducerende presentatie zal Chris Brouwer de visie achter EPLAN Engineering Configuration toelichten en vertellen wat er potentieel mee mogelijk is.

14.20 uur
EPLAN Engineering Configuration in gebruik bij Hollander
René Hulleman & Loc Pham, hollander techniek
Hollander techniek heeft op het EEC een applicatie ontwikkeld (iDea) om integrale engineering vergaand te automatiseren. In de presentatie en demonstratie wordt ingegaan op:
- Wat wil hollander techniek bereiken met het EEC
- Hoe is de opbouw gerealiseerd (bibliotheken en macroproject)
- Hoe ziet de hollander interface over het EEC (iDea) eruit
- Hoe wordt het gebruikt in de praktijk (demo)

15.50 uur
EEC-visie hollander techniek | Henk Wernsen, hollander techniek
Hollander techniek heeft met de ontwikkeling van iDea veel ervaring opgedaan. Henk Wernsen vertelt wat hollander techniek met die kennis verder wil realiseren.

16.00 uur Korte pauze

16.20 uur
EEC – wat moet je kunnen en weten
Jan-Peter Stokreef & Aart Franken, Aartec Engineering
AARTEC Engineering heeft voor klanten verschillende EEC-projecten gerealiseerd. Met EEC kan ongeveer alles worden geautomatiseerd. Het is belangrijk te weten wat je wilt, een visie te hebben. De uitwerking daarvan gaat niet zonder slag of stoot. Jan-Peter en Aart vertellen wat je moet weten en kunnen om met het EEC aan de slag te gaan en wat je onderweg allemaal kunt tegenkomen.

17.00 uur Afsluiting

Meer informatie over dit onderwerp of apart een afspraak maken?
Henk Wernsen (engineer)
tel: 055-368 3122
Mail: Henk Wernsen

Deel deze pagina: