Genomineerd voor de Belevingaward 2017!


Goed nieuws: Hollander Techniek is vandaag door onderzoeksbureau Integron genomineerd voor de ‘Belevingaward 2017’. Integron heeft ons in 2016 geholpen bij het klanttevredenheidsonderzoek. Alle door Integron genomineerde bedrijven scoren hoog in klant- en medewerkersonderzoeken. Kortom: zij hebben de meeste tevreden klanten en medewerkers. De nominatie van Hollander Techniek is dus een groot compliment!

De BelevingAwards worden uitgereikt in drie soorten: ‘Belevingaward klant’, ‘Belevingaward medewerker’ en de ‘Award grootste stijger’. Wij zijn, samen met 2 ICT-dienstverleners, genomineerd voor de BelevingAward klant in de categorie Bouw, Installatie & ICT. Omdat veel processen in deze branches op elkaar lijken, zijn B&I en ICT in één categorie ondergebracht. Hollander Techniek behaalde in deze categorie de top 3 met haar cijfer voor gemiddelde klanttevredenheid.

Het klantonderzoek

Hoe zat het ook alweer? Om je geheugen nog even op te frissen: in 2016 heeft Hollander Techniek een klanttevredenheidsonderzoek onder 200 klanten gehouden. De gemiddelde tevredenheid onder onze klanten bleek een rapportcijfer 7,9 waard. Een geweldig resultaat. Bovendien beveelt 36% van de respondenten ons direct aan bij andere bedrijven. Klanten en medewerkers zien Hollander Techniek als een meedenkende, fleixibele en oplossingsgerichte partner. Natuurlijk zijn we erg trots op dit resultaat!


De Belevingawards worden op dinsdag 16 mei uitgereikt in Den Haag. Natuurlijk houden we je op de hoogte!

 

André Simonse
Commercieel Manager
055-3681157 | LinkedIn André Simonse

Mail André Simonse

Deel deze pagina: