Gewonnen! Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving

12-09-2018
Woensdagmiddag 12 september is Hollander Techniek uitgeroepen tot "Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving"! We zijn super trots en voelen ons vereerd dat we deze titel hebben mogen ontvangen.

In een spetterende bijeenkomst bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) in Zoetermeer, kwam Hollander Techniek als winnaar uit de bus en liet daarmee twee andere genomineerde bedrijven achter zich. Eerder al werd Hollander Techniek uitgeroepen tot "Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving, regio Gelderland". Het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap organiseert jaarlijks de verkiezing voor het beste leerbedrijf van Nederland, omdat leren in de praktijk een onmisbaar deel is voor veel mbo-opleidingen. 

Aan de bekendmaking ging een lange weg vooraf waarin verschillende gesprekken met de jury van de verkiezing werden gevoerd. Onze gedreven collega's van onderWERKwijs hebben hen enthousiast verteld over het opleidingsprogramma van Hollander Techniek.

Na de winst in de categorie Techniek en Gebouwde Omgeving, dingt Hollander Techniek nu ook mee naar de titel "Beste Leerbedrijf van Nederland 2018". In november wordt bekend gemaakt welk leerbedrijf deze titel in de wacht gaat slepen.

Deel deze pagina: