GEWONNEN! Wijnand Pul 'TopCoach van het jaar 2017'!

19-10-2017

 We zijn super trots!! Wijnand Pul, onze praktijkopleider, is gisteravond door de vakjury uitgeroepen tot ‘TopCoach van het jaar 2017’ in de categorie Groot Bedrijf. Wijnand begeleidt al jaren met heel veel enthousiasme en toewijding leerlingen en stagiaires binnen Hollander Techniek. Wat ons betreft een dik verdiende titel waar we als bedrijf enorm trots op mogen zijn!

Genomineerden worden door een deskundige jury naast de vanzelfsprekende vak- en beroepsdeskundigheid vooral beoordeeld op hun professionele grondhouding en hoe zich dat bij ieder afzonderlijk in de praktijk uit.

De TopCoach van het jaar-verkiezing wordt georganiseerd door OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het technisch installatiebedrijf. Voorheen werd voor de technische installatiebranche de erkenning ‘beste praktijkopleider' uitgereikt door Kenniscentrum Kenteq. Door wettelijke wijzigingen, verdween echter deze waardering voor praktijkopleiders in de TI-branche. OTIB heeft de landelijke erkenning nieuw leven in geblazen en naar de maatstaven van nu ingericht.

Meer informatie is te vinden op www.topcoachvanhetjaar.nl

Deel deze pagina: