Grenzen verleggen in de industrie

15-06-2015

Note: foto is het beeld van ons nieuwe Billboard aan ons pand in Apeldoorn. (klik op de foto om het gehele billboard goed te zien).

Smart Industry is het woord dat menigeen op dit moment veelvuldig in de mond neemt. Nieuwe productietechnologieën en de integratie van IT in processen, producten en diensten gaat de komende tijd verder vorm krijgen. De een spreekt van een vierde industriële revolutie (4.0) na de uitvinding van de stoommachine, de lopende band en de introductie van de computer en computergestuurde systemen, de ander van een stapsgewijs proces dat tientallen jaren zal duren. Hoe het ook zij, door de verdere integratie van IT in het hele proces van ontwerpen, fabriceren en distribueren verandert de industrie ingrijpend.

Als system-integrator staat hollander techniek middenin deze ontwikkeling en willen we samen grenzen verleggen. Het integreren van systemen is een vak dat hollander techniek heel goed kent en beheerst. We overzien de gehele automatiseringspiramide en vervullen in de markt de rol van aanjager, verbinder en uitvoerder. Samenwerken is een van de kernprincipes van Smart Industry. Een succesvol project staat bij het vinden van de juiste partners.

Verbinden zit in ons DNA. Waar de ontwikkeling van Smart Industry heen gaat, kan nog niemand zeggen. Hollander techniek draagt het thema Smart Industry een warm hart toe en wil deze ontwikkeling concreet maken voor zijn klanten en de keten. Dit doen we o.a. tijdens het seminar ‘Triple Smart’ op 18 juni 2015 in onze vestiging in Almelo.

Meer informatie
Evert Bluemink (Vestigingsleider Almelo)
Mail of bel: 0546-533101

Deel deze pagina: