Het Hermann Wesselink College is opgeleverd!

04-12-2020
De school van de toekomst is klaar voor gebruik

Een jaar lang zagen leerlingen en docenten van het Hermann Wesselink College van dichtbij hoe hun nieuwe school werd gebouwd. Een groter, duurzamer en moderner gebouw, met als ultiem streven voldoen aan de eisen van Frisse Scholen Klasse B. Vandaag is het schoolgebouw officieel opgeleverd door het bouwteam. Nog eventjes geduld en dan kunnen ook de leerlingen en docenten het nieuwe schoolgebouw in gebruik nemen.

De grote wens van het Hermann Wesselink College gaat in vervulling: een school die klaar is voor de toekomst. Aan Hollander Techniek was de taak om ervoor te zorgen dat alle technische installaties bijdragen aan deze wens. En dat is gelukt. Van ontwerp tot de oplevering is aandacht besteed aan een vijftal punten: energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. Dankzij het gebouwbeheersysteem werken de technische installaties nu optimaal samen om het gebruik van energie zoveel mogelijk te beperken.

Wilt u meer weten over welke keuzes wij hebben gemaakt op het gebied van de technische installaties? Of wilt u meer informatie over het verloop van het project? Lees dan hier verder. 

Deel deze pagina: