High Tech Ontdekkingsroute Twente

30-03-2016

Hollander Techniek doet zaterdag 28 mei mee aan de High Tech Ontdekkingsroute Twente. Op deze ontdekkingsroute door Almelo leren jongeren een stukje techniek kennen. Het thema is “Doet een robot straks mijn boodschappen?” Diverse hightech organisaties doen mee, waaronder VDL, Boessenkool, Benchmark, Sensata Technologies en Urenco.

Technologie is fun, uitdagend en kansrijk om in te werken, te studeren, te ondernemen en te investeren! Om dat aan kinderen te laten zien, organiseren de Almelose High Tech bedrijven op zaterdag 28 mei samen de High Tech Ontdekkingsroute.

Hollander Techniek heeft twee mannen in de finale van de Vakkanjers staan. Zij zullen jou alle ins- en outs van een werkende mini-fabriek laten zien. Ook leer je bij Hollander Techniek hoe de toekomst van de industrie eruitziet. Een toekomst waarin de fabriek steeds slimmer wordt: Smart Industry genaamd. En hoe gaat het zogenoemde Lora-netwerk ervoor zorgen dat alles op aarde aan elkaar verbonden wordt? Een aantal vragen die beantwoord worden bij Hollander Techniek.

De High Tech Ontdekkingsroute Twente interesseert jongeren voor techniek zodat er in de toekomst nog voldoende instroom van talent blijft. Ook laat de ontdekkingsroute zien wat Almelo aan hightech in huis heeft. De H.T.O.T. sluit aan op de Dutch Technology Week (www.dutchtechnologyweek.nl).

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Deel deze pagina: