Hollander levert beveiligingsinstallaties nieuwe vestigingen H&M Group

12-12-2017

Hollander Techniek levert de komende anderhalf jaar de beveiligingsinstallaties voor de nieuwe vestigingen en bestaande vestigingen die een renovatie ondergaan van de H&M Group. Hollander Techniek zorgt voor het leveren, monteren en bedrijfsvaardig opleveren van inbraakbeveiliging, camerasystemen en toegangscontrole.

Tenderprocedure

De procedure bestond uit een voorselectie- en een prijsaanvraag procedure. Na de voorselectie procedure zijn een vijftal deelnemers geselecteerd, waaronder Hollander Techniek, om een prijsaanbieding en plan van aanpak op te stellen. De prijsaanbieding diende te geschieden op basis van een nieuw Programma van Eisen (PvE). Daarin stonden een aantal wensen en eisen waaraan de beoogde oplossing moest voldoen. De keuze die H&M tijdens dit proces uiteindelijk maakt, is gebaseerd op verschillende wegingsfactoren. Prijs, kwaliteit en innovativiteit van de aangeboden oplossing(en) zijn hierin belangrijke beoordelingscriteria.

Meedenkend kennispartner

Onze focus gedurende het tendertraject lag op het meedenken over hoe Hollander Techniek de beveiligingsinstallaties van H&M nog slimmer, efficiënter en tegen een scherp(er) budget kon inzetten. Door ons in dit proces niet direct op de techniek te richten, maar op de functionaliteit van de installaties en hun onderlinge relatie, konden we over de gehele linie verbeteringen en besparingen aandragen. Hierbij heeft een bezoek aan één van de formules ervoor gezorgd dat we ons goed konden inleven in H&M, de medewerkers en klanten van de winkelketen. Hierbij hebben we ook aandacht besteed aan de prestaties van de beveiligingsinstallaties op de lange termijn.

Inmiddels hebben we voor de winkels in Beverwijk en Heerlen de werkzaamheden uitgevoerd. Voor 2018 staan een aantal nieuwe projecten gepland, waarbij we ook voor andere merken van H&M opdrachten gaan uitvoeren.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met H&M en geven vol enthousiasme invulling aan de nieuwe projecten op het gebied van beveiligingsinstallaties.

Karin de Bleyser

Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
+31 6 3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: