Hollander Techniek als businesspartner op event Stores That Wow

11-02-2019
Het nieuwe event Stores That Wow (georganiseerd door het retailplatform RetailTrends) duikt in de succesfactoren van de winkel van morgen; van storedesign tot nieuwe businessmodellen en van experience tot instore technologie. Hollander Techniek is als businesspartner verbonden aan dit event.

Economische, demografische en technologische ontwikkelingen doen de traditionele retail op zijn grondvesten schudden. De rol van de winkel verandert en fysieke retail duikt vaker op buiten de traditionele winkelomgeving. Het biedt retailers en merken een kansrijk perspectief.

Stores That Wow is een dag met nationale en internationale sprekers en biedt inspirerende voorbeelden en praktische inzichten voor een toekomstbestendige fysieke winkel.

Als business partner van het uitverkochte Stores That Wow staat Hollander Techniek in de Inspiration Room, waar we retailers inspireren met onze datagedreven totaaloplossing voor shop optimalisatie op basis van klantgedrag. Hierbij combineren wij innovatieve AI technologie, big data en analyses met onze jarenlange kennis en kunde. Wil je meer weten, neem dan contact op met Karin de Bleyser of Mark Schuijer.

Karin de Bleyser

Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
+31 6 3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: