Hollander Techniek bouwt zwembad Nijkerk

16-09-2016

Hollander Techniek heeft de opdracht gekregen voor de complete nieuwbouw van het zwembad in de gemeente Nijkerk. Hollander techniek is, net als bij zwembad ’t Bun op Urk, hoofdaannemer en hiermee multidisciplinair verantwoordelijk voor de prestaties op het vlak van bouwkunde, technologie, duurzaamheid en kostenbeheersing. Hollander Techniek onderscheidt zich op deze manier nadrukkelijk in de sport en recreatiemarkt waarin technische eisen een cruciale rol vervullen.

Naast de realisatie zijn wij 10 jaar verantwoordelijk voor het onderhoud. De realisatie zal worden opgepakt samen met bouwbedrijf Draisma.

Duurzaam zwembad Nijkerk

Een van de eisen van de gemeente Nijkerk was dat er een zeer duurzaam zwembad moest komen. De installatietechnische voorzieningen dragen bij aan relatief lage energie- en onderhoudskosten. Daarnaast zal wordt het chloor- en spoelwaterverbruik tot een minimum beperkt door gebruik te maken van innovatieve installaties.

Het nieuw te realiseren zwembad bestaat onder andere uit een 25 meter wedstrijdbad, peuterbad en een doelgroepenbad (15 x 10 meter).

Contact

Projectmanager

Johan Gulink
Projectmanager 
06-24 96 78 80 | 

Mail Johan Gulink

Deel deze pagina: