Hollander Techniek en WDTM werken samen aan woonzorgtechnologie

27-12-2018
De overheid stuurt er op aan dat ouderen langer zelfstandig blijven wonen. De eisen die worden gesteld aan het verkrijgen van zorgverlening zijn bovendien steeds hoger. Veiligheid, een onafhankelijk gevoel en leefcomfort zijn belangrijke criteria voor ouderen. Zorgtechnologie kan een positieve bijdrage leveren aan zowel de kwaliteit van leven bij ouderen als aan het zorgproces.

Wanneer je het hebt over het implementeren van zorgtechnologie, dan betekent dit dat je moet kijken naar het volledige zorgproces. De vraag die wordt gesteld vanuit zorginstellingen is heel breed en gaat veel verder dan techniek. Eigenlijk is die techniek maar bijzaak. Als multidisciplinaire dienstverlener biedt Hollander Techniek dan ook zorgtechnologie geïntegreerd in één oplossing aan. Om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen, staat Hollander Techniek in nauwe verbinding met de markt. Zo delen we onze visie op zorgtechnologie met branche- en kennisorganisatie WDTM. Hier komen zorg en technologische zorginnovaties samen. WDTM levert een maatschappelijk relevante bijdrage aan de eigen regie, de veiligheid, het comfort en de zelfstandigheid van mensen.

Gezamenlijk zijn wij inmiddels in staat om zorgtechnologie geïntegreerd aan te bieden. De functionele behoefte staat altijd voorop. Wij helpen zorgorganisaties met nieuwe manieren van werken door gebruik te maken van technologie. Met als resultaat bijvoorbeeld efficiëntere processen door integratie met andere systemen, de inzet van hulpmiddelen of nieuwe innovaties.

Binnen het WDTM-netwerk brengen wij onze kennis en ervaring in en werken we samen met diverse zorg, branche- en kennisorganisaties om mensen met een ondersteuningsbehoefte te faciliteren in hun zelfstandigheid en hun kwaliteit van leven te optimaliseren. Altijd en overal.

Meer informatie over WDTM:  www.wdtm.nl.


Joost Leferink
Business Developer
06-39006605 | 

Mail Joost Leferink

Deel deze pagina: