Hollander techniek in "De techniek achter Nederland"

03-09-2012
Hollander techniek heeft met twee bijzondere projecten bijgedragen aan de tv-serie 'De Techniek Achter Nederland', die vanaf 3 september te zien is op RTL-Z. Projecten bij Apenheul en Nefit-Bosch hebben in de week van 17 september en 15 oktober een plek gekregen in deze TV serie. In het bijbehorende boek zijn de projecten ARN Tiel, Elektrische oplaadpunten en pick-to-light bij Nefit-Bosch van hollander techniek opgenomen.

Als het aan UNETO-VNI ligt, staan de prestaties van de Nederlandse installatiebranche volop in de belangstelling. 'De Techniek Achter Nederland' is de titel van een tiendelige televisieserie op RTL-Z én van een bijzonder boek. UNETO-VNI lanceert bovendien een speciale website.

Uitdagingen
De Nederlandse samenleving staat de komende jaren voor tal van uitdagingen. Betaalbaarheid van de zorg, een schone leefomgeving, mobiliteit, veiligheid en kantorenleegstand - de campagne stelt deze en andere thema's aan de orde en laat zien op welke manieren technische ondernemingen oplossingen kunnen bieden. Techniek is op veel plaatsen weliswaar niet zichtbaar, maar wél noodzakelijk om de maatschappij te laten functioneren.

Hollander techniek projecten
In het boek "De techniek achter Nederland" is er geschreven over de projecten ARN Tiel, Elektrische oplaadpunten en pick-to-light bij Nefit-Bosch. De projecten Gorilla's in the cloud en Nefit-Bosch van Hollander techniek zijn de week van 17 september en 15 oktober elke werkdag te zien op RTL Z. Mocht u een uitzending gemist hebben, of benieuwd zijn naar de projecten in het boek? Kijk dan op www.detechniekachternederland.nl  Benieuwd naar de hele serie? Bekijk de trailer om een indruk te krijgen!

Deel deze pagina: