Hollander Techniek klust met NLdoet

16-03-2017

Afgelopen vrijdag is Hollander Techniek actief geweest voor NLdoet. Zowel in Almere als in Apeldoorn staken collega’s en relaties hun handen uit de mouwen in het kader van de jaarlijkse kerstactie van Hollander Techniek. 

Project Almere: Zorggroep Almere

In Almere is hard gewerkt om de paden van Woonzorgcentrum Polderburen (Zorggroep Almere) mos-vrij te maken. De bewoners kunnen straks weer veilig over de paden lopen zonder bang te zijn voor glibberpartijen. Woonzorgcentrum Polderburen is een open zorgcentrum, maar toch zijn er enkele bewoners die het pand niet  zonder toestemming mogen verlaten. Voor deze bewoners is er een grote binnentuin waar zij van de natuur kunnen genieten. Onder aanvoering van Els Engelsbel (medewerker van de Zorggroep) wordt er hard gewerkt om een dierenverblijf te realiseren waar de bewoners de kippen en vogels kunnen voeden. 

Project Apeldoorn: Leerplein055

In Apeldoorn zijn voor de Openbare basisschool de Parkenschool (Leerplein 055) bankjes opgeknapt en heeft de tafeltennistafel een opfrisbeurt gekregen. Ook zijn er vele palen de grond in geslagen die een houten geraamte vormen waar de kinderen straks hutten in kunnen bouwen door takken in het geraamte te leggen.

Kerstactie: betrokkenheid voorop!

Elk jaar geeft Hollander Techniek een financiële donatie aan een goed doel, waarbij de klant kiest aan welk goede doel er wordt gedoneerd. Dit jaar stond de kerstactie bij Hollander Techniek in het teken van een hoge betrokkenheid bij het goede doel. Daarom hebben wij, samen met relaties, de handen uit de mouwen gestoken bij twee partijen die het van vrijwilligers moeten hebben. 

Deel deze pagina: