Hollander Techniek met BeaBloo op de ISE 2019 in Amsterdam

05-02-2019
Hollander Techniek staat vanuit de samenwerking met Beabloo van 5 t/m 8 februari op de ISE 2019 in de RAI Amsterdam. Op de stand van Beabloo worden verschillende datagedreven oplossingen gedemonstreerd.

Vanuit het innovatieteam Instore Analytics is een mooie samenwerking ontstaan met Beabloo. Het internationale technologiebedrijf ontwikkelt innovatieve software voor omnichannel oplossingen. Beabloo combineert smart signage, data analyses en artificial intelligence om de impact van marketingstrategieën in winkels te optimaliseren.

Door nauwkeurig metingen te verrichten krijgen retailers en merken beter inzicht in de klantbehoefte op het gebied van aankoopgedrag, interactie met producten, looproutes in de winkel, aantrekkelijkheid digital signage campagnes. Aan de hand van big data analyses worden instore marketing campagnes geoptimaliseerd, productpresentaties aangepast en marketing processen geautomatiseerd om de ROI van marketing campagnes te verbeteren. Dit kan soms wel oplopen tot een verbetering van 350%.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Mark Schuijer of Karin de Bleyser of bezoek ons op de beurs stand 8-C440.

Karin de Bleyser

Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
+31 6 3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: