Hollander techniek op Business Dagen Almere

06-05-2014
Op 7 en 8 mei 2014 is hollander techniek aanwezig op de Business Dagen Almere. Deze vinden plaats in De Creative Campus te Almere. De Business Dagen Almere is een Business-to-Business evenement en bedoeld voor bedrijven uit de regio Flevoland.

Het evenement staat in het teken van verbinden, kennis delen en innovatie. Hollander techniek wil graag kennis uitwisselen met lokale bedrijven en verbindingen zoeken. Daarnaast wordt het Managed Services concept van Hollander Techniek gepromoot tijdens deze dagen.

De Informatiekrant en Creative Solution Centre zijn de initiatiefnemers van het evenement. Marianne Verhoef van De Informatiekrant; ‘Business Dagen Almere biedt de mogelijkheid om bestaande en nieuwe relaties te ontmoeten, het netwerk uit te breiden, een nieuw product of dienst te presenteren, kennis en ideeën te delen, naamsbekendheid te vergroten en uiteraard om business te genereren’.

Het evenement begint op beide dagen om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur. Wij zijn te vinden op stand nummer 21. U vindt de Creatieve Campus aan de Bolderweg 2 in Almere. De entree is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.businessdagenalmere.nl

Arjan Hut
Vestigingsleider Almere
036-5487481 | 

Mail Arjan Hut

Deel deze pagina: