Hollander Techniek op Engineering Netwerkdag

23-04-2018
Ieder jaar organiseert Ingenium Cabo Bianca (instituutsvereniging Engineering & Design aan de Hogeschool Utrecht) een Engineering Netwerkdag. De Netwerkdag is bedoeld voor studenten van de studierichtingen Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde, die een stageplek zoeken, willen afstuderen of een baan zoeken. Dit jaar wordt de Netwerkdag gehouden op dinsdag 24 april. Onze recruiters laten deze kans om nieuwe collega's te werven natuurlijk niet onbenut en zijn met een Hollander-delegatie aanwezig op deze dag.

Kennis maken met bedrijven

De Engineering Netwerkdag is voor studenten de uitgelezen kans kennis te maken met bedrijven in de technische sector en een goed beeld te krijgen bij het werkveld van de engineer. Ingenium Cabo Bianca biedt studenten van het instituut Engineering & Design verschillende activiteiten waarbij studie en activiteiten worden gecombineerd. Denk aan excursies, gastcolleges en netwerkdagen.

Demofaciliteit

Hollander Techniek neemt haar eigen engineers mee naar het event. Engineers René Hulleman en Jorick Schoonderbeek informeren samen met recruiter Joris Harbers de studenten over wat je als engineer binnen Hollander Techniek doet. Om hun woorden kracht bij te zetten nemen zij de nieuwe demofaciliteit mee naar Utrecht. Zo kunnen de toekomstige engineers hun opgedane kennis direct in de praktijk brengen.

Meer info op: www.ingeniumcabobianci.nl 

Interesse in werken bij Hollander Techniek? Kijk op werkenbij.hollandertechniek.nl voor een overzicht van alle vacatures. 

Deel deze pagina: