Hollander techniek presenteert jaarcijfers 2014

13-08-2015
Hollander techniek is met trots al ruim 40 jaar een financieel gezond familiebedrijf. Met de kennis en kunde die is opgedaan in deze jaren streven wij er naar om samen met de klant de benodigde functionaliteiten te realiseren. Daarnaast vindt hollander techniek het van groot belang om een betrouwbaar en kredietwaardig bedrijf te zijn. Hiermee kunnen klanten blijven rekenen op onze dienstverlening en is er een basis om te investeren in de klantvraag.

Resultaten
Begin augustus publiceerde hollander techniek haar cijfers over 2014. Technisch dienstverlener hollander techniek heeft haar resultaten ondanks het huidige economische klimaat licht weten te verbeteren, waarmee een goede uitgangspositie voor de toekomst is gewaarborgd.

Het jaar is afgesloten met een positief resultaat van € 2,4 miljoen bij een omzet van € 71 miljoen. Door de situatie in de markt staan de marges en de bedrijfsresultaten wel onder druk. De vraag naar projecten is volgens de ABN AMRO nog steeds groter dan het aanbod in de markt. Dat zie je o.a. terug in de aanneemsom van opdrachten. Mede door de genoemde goede uitgangspositie ziet hollander techniek de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Ook is de werkgelegenheid in 2014 behouden. Het personeelsbestand van hollander techniek is licht gestegen in 2014. Het gemiddeld aantal FTE in 2014 bedroeg 384 ten opzichte van 373 in 2013.

Voor meer cijfers bekijk de pagina: cijfers en feiten

Deel deze pagina: