Hollander techniek presenteert membraanfilter

27-09-2016

Op woensdag 5 oktober is er een nieuwe editie van de jaarlijkse ZwembadBranche Dag. Het evenement staat in het teken van kennis delen en kennismaken. Natuurlijk is Hollander Techniek hier ook aanwezig. Wij staan hier met een demo van een Membraanfilter. Het (keramisch) membraanfilter wordt nog weinig toegepast in zwembaden, maar is een goed alternatief voor conventionele zwembadfilters.

Bezoek ons op beursstand nr. 2.7
ZwembadBranche Dag | Woensdag 5 oktober 2016 | DeFabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht | beursplein open van 09:00 tot 17:00 uur | Stand Hollander Techniek nr: 2.7|
Meldt u nu aan!

Wat is een membraanfilter?

Membraantechnologie heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een volwaardige scheidingstechnologie. Hollander Techniek maakt gebruik van Silicium Carbide membranen (SiC membranen).

Een SiC membraan bestaat uit een aantal evenwijdige kanalen met dunne binnenwanden. Door het membraan onder lichte druk te zeten zal het water door de poreuze structuur van de binnenwanden stromen. De structuur van het SiC membraan laat slechts 3 micron door, waardoor een zeer fijne filterkwaliteit gegarandeerd kan worden. Bij traditionele zandfilters ligt dit tussen de 5 en 100 micron.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een membraanfilter? Kom dan bij ons langs op stand nummer 2.7, of neem via onderstaande knop direct contact met ons op.

Contact


Gerard Velderman
Manager zwembaden
055-3681158 |

Mail Gerard Velderman

Deel deze pagina: