Hollander Techniek schenkt kantoorkasten aan Stichting GAiN

07-09-2020

Tijdens het de verbouwing van ons kantoorpand in Apeldoorn zijn de oude houten kasten vervangen voor nieuwe. Binnen Hollander Techniek hadden de kasten geen nieuwe bestemming, dus werd er intern een oproep geplaatst wie de kasten graag wilde hebben. Collega Jakob Wijnne had ze zelf niet nodig, maar wist wel een mooie nieuwe bestemming voor de kasten.

De kasten worden inmiddels goed gebruikt in de GAin Kringloopwinkel Nunspeet. Jan Boonen van Stichting GAiN laat ons weten dat ze dankbaar en enorm geholpen zijn bij onze schenking. “Namens Stichting GAiN wil ik Hollandertechniek dan ook heel hartelijke bedanken voor deze prachtige donatie. Wij zijn er heel blij mee en kunnen daardoor onze te verkopen artikelen op een mooie en professionele wijze presenteren aan de mensen die binnenkort onze Kringloopwinkel gaan bezoeken.”

GAiN helpt mensen in acute of langdurige nood door hen te voorzien van de eerste levensbehoeften en om, samen met onze partners, hen de mogelijkheid te geven een toekomst op te bouwen. Dit doen we op een praktische manier, met hart en handen. Met de opbrengst van de kringloopwinkel in Nunspeet kunnen diverse projecten van GAiN gerealiseerd worden.

 

Deel deze pagina: