Industrial Reality Hub op 5 maart

28-02-2020

Op donderdag 5 maart 2020 vindt, na een succesvolle eerste editie voor de tweede keer het event Industrial Reality plaats in Zwolle. Industrial Reality 2020 wordt georganiseerd door Industrial Reality Hub in samenwerking met de Universiteit Twente, Saxion Hogeschool en verschillende technologie bedrijven. Het evenement richt zich op bedrijven en organisaties die de toegevoegde waarde zien van AR/VR in hun bedrijfsprocessen en dit mogelijk willen inzetten. Een bezoek aan dit evenement geeft een realistisch perspectief op de technologie en de diverse toepassingsmogelijkheden. De aansprekende voorbeelden van industriële AR/VR die getoond worden geven aan dat deze toepassingen de hype ver voorbij zijn.

Systeemintegrator van Smart Industry
Hollander Techniek is ook aanwezig bij de Industrial Reality 2020. Als systeemintegrator richten wij ons op het slimmer maken van bedrijfsprocessen met behulp van op maat gemaakte Smart Industry oplossingen. Wij hebben de expertise en kennis in huis om bedrijfsprocessen te verbinden, optimaliseren en automatiseren tot volledig data-gedreven processen. Zo integreren we ook AR/VR toepassingen, met als doel deze techniek te benutten door ze naadloos te laten samenwerken met andere systemen en processen.

Al bij veel verschillende bedrijven in de voedsel-, maak- en procesindustrie hebben wij Smart Industry oplossingen ontworpen en geïntegreerd. De focus ligt steeds vaker op digitalisering met een volledig data-gedreven en geïntegreerd proces als doel. Om dit te realiseren werken wij samen met onze klanten aan het ontwikkelen en realiseren van automatiseringsoplossing die klaar zijn voor de toekomst.

Wij vertellen u 5 maart graag meer over hoe wij uw organisatie slimmer kunnen maken.

Waar en wanneer
Donderdag 5 maart 2020
Van 12.30 uur tot 17.00 uur
Perron 038 Zwolle, Hanzelaan 95B, 8017 JE Zwolle

Kijk hier voor meer informatie over het evenement. 

 

Marco van Wijngaarden
Adviseur Smart Industry
055 368 1332| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Marco van Wijngaarden

Deel deze pagina: