IoT in een Smart Industry | Apeldoorn IT congres

25-10-2016

Disruptie door technologie raakt alle sectoren sterk, maar de automotive, zorg en industrie nog het meest. Het Nederlandse bedrijfsleven ziet zeven technologische gebieden, waarvan de kans op betekenisvolle doorbraken het grootst is. Dit zijn: Toegenomen rekenkracht (chips en sensoren), Internet of Things (IoT) en Big Data, Robotica, alternatieve energie, nieuwe materialen en 3D-printen. Ondernemers geloven dat deze ontwikkelingen de wereld nog sneller zullen veranderen.

IT en vooruitstrevende technologische ontwikkelingen, maar ook anders denken en doen, zorgen voor veranderende business modellen. Ook wel disruptie genoemd. Hollander Techniek en het netwerk Apeldoorn IT geven aandacht aan dit fenomeen tijdens het IT congres in Apeldoorn.

Parallelsessie Hollander Techniek: IoT in een Smart Industry

Op het Apeldoorns IT congres van donderdag 3 november laat Frank Woutersen vanuit Hollander Techniek zijn licht schijnen op IoT ten aanzien van de markt Industrie. Smart robots, mass customization, Lora, Internet of Things en meer onderwerpen of disrupties zullen de revue passeren.

Lees de recente IoT ontwikkeling bij T.Boer & zn, een toonaangevend bedrijf in de vlees- industrie die de smaak te pakken heeft en graag samen met Hollander Techniek op ontdekkingstocht gaat naar de technologische mogelijkheden. Of lees meer over: smart solutions, onze visie op smart industry, robotisering, of smart customization.

Wat is Apeldoorn IT (Congres)?

Apeldoorn IT is het netwerk van Apeldoornse bedrijven, overheid en kennisinstellingen op IT-gebied. Samen maken zij zich sterk voor onderlinge kennisdeling en samenwerking, maar ook voor werving en loopbaangroei voor jonge IT-talenten in de regio Apeldoorn.

Naast Hollander Techniek zullen ook bedrijven als Luminus, Kadaster, KPN IT Solutions, Thinkwise, Oracle en meer IT- bedrijven zich tijdens het IT- congres presenteren.

Heeft u zich al ingeschreven voor dit gratis IT- Congres?

contact

Danny Abbenhuis
Projectleider
06-20351087

Mail Danny

Deel deze pagina: