Komt jouw team ons versterken?

21-05-2019

Gezocht! Projectteam Smart Factory

Bij Hollander Techniek zijn we (eigen)wijs. We treden vaak buiten de gebaande paden en doen dingen net even anders. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Niet één collega, maar een compleet projectteam voor ons team Smart Factory. Een team? Ja dat lees je goed, wij zijn op zoek naar een projectleider, werkvoorbereider/engineer en monteur(s) die samen toe zijn aan een nieuwe stap. Dus wil je graag wat anders voor jezelf, maar wil je liever niet het team waarin je werkt achterlaten, lees dan verder en deel deze vacature met jouw collega’s.

Als projectteam Smart Factory gaan jullie samen aan de slag met innovatieve projecten op het gebied van Utiliteit die ontworpen zijn door ons development team. Zij hebben de basis gelegd, aan jullie om deze projecten verder te ontwikkelen en uit te voeren. Dit zijn over het algemeen multidisciplinaire uitdagingen die net een stapje verder gaan dan normaal. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bouwen van een cleanroom of het realiseren van energie-opwekking middels riothermie. 

Het team

Team Smart Factory is een klein team binnen Hollander Techniek dat zich bezig houdt met uitdagende multidisciplinaire projecten. Vaak zijn dit vraagstukken van een klant waarbij een standaard oplossing niet voldoet. Ons development team bedenkt voor deze projecten gerichte en innovatieve oplossingen. Hierna is het aan het projectteam om deze oplossingen toe te passen bij verschillende klanten en verder uit te bouwen. Ons development team kan vervolgens weer aan de slag met een nieuwe uitdaging!

Hollander Techniek

Hollander Techniek is een system integrator, actief in de markten utiliteit, industrie en retail. Met innovaties en door intensieve samenwerking creëren wij complete oplossingen die toegevoegde waarde geven. Betrokken zijn is iets dat ons karakteriseert. Met ruimte voor eigen inbreng en gevoel voor verantwoordelijkheid bouwen we samen aan oplossingen. Gedreven door een passie voor techniek, zien wij uitdaging in de vraagstukken van onze klanten. Met deze bevlogenheid denken we in mogelijkheden en verleggen we grenzen. Door gezamenlijke prestaties dragen we bij aan de wereld om ons heen. Techniek is wat ons verbindt, plezier in het werk is wat we uitstralen. Wij ontplooien ons op een geheel eigen manier zodat wij echt het verschil maken. Met trots varen we onze eigen koers en doen we wat we beloven.   

Enthousiast en wil je meer informatie over deze unieke kans voor jouw team? Stuur dan een appje of bel naar Charmain van Veldhuisen, 06 - 18 41 73 96. Zij vertelt jullie als team graag meer over de inhoud van de functies onder het genot van een bak koffie.

 

Charmain van Veldhuisen
Recruiter
06 - 18417396 | LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Charmain

Deel deze pagina: