Korting op zonnepanelen (de-A.nl)

07-03-2013
Nu het voorjaar weer voor de deur staat begint niet alleen de lente te kriebelen maar ook de behoefte om naar zonnepanelen te kijken. Daarom heeft hollander techniek samen met deA (duurzame energiecoöperatie Apeldoorn) besloten net als vorig jaar een speciale zonnepanelenactie te starten. Tot 31 mei kan u hier ook van profiteren.

 Aantrekkelijke prijzen en kortingen
De standaardpakketten, van 3, 6, 9 of 12 panelen,  zijn aantrekkelijk geprijsd. Als u lid bent of energie geleverd krijgt via deA, ontvangt u een korting van 5%. En doet u samen met uw buren mee, kan uw korting zelfs oplopen tot 10%. Ook wordt er nog steeds subsidie verstrekt door AgentschapNL. Daarboven op geldt ook dit jaar het verlaagde BTW-tarief van 6% voor de montagewerkzaamheden.

Informatieavonden
Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij kunnen ons daarom voorstellen dat u eerst meer wilt weten over de panelen, kosten, opbrengsten, garantie of subsidie. U kunt daarvoor één van onze vijf informatieavonden bezoeken op 11, 12, 20, 21 of 25 maart. Samen met deA vertellen wij u er dan alles over. Wilt u nu alvast meer weten? kijk dan op www.de-a.nl.

Lees de flyer over de informatieavonden

Deel deze pagina: