Made in Apeldoorn....

26-02-2018

De verhalen van Apeldoornse bedrijven die naar het buitenland exporteren; ze vormen de inhoud van het boek én de website 'Made in Apeldoorn'. Via grotendeels Nederlandse opdrachtgevers en samenwerkingspartners is Hollander Techniek werkzaam over de hele wereld: van België en Duitsland tot India, China, Rusland en Mexico. Reden genoeg dus voor een vermelding in het boek en op de website. Made in Apeldoorn is een initiatief van Bedrijvenkring Apeldoorn (BKA), Rabobank, de gemeente, RCT Gelderland en Cleantech Regio Development

Aan het woord is Anne-Jaap Deinum, senior Business Consultant Industrie; "Momenteel renoveren we in opdracht van ISA en in combinatie met Pas Reform een complete kuikenbroederij in Frankrijk waarbij Hollander Techniek verantwoordelijk is voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.”
Maar ook Ahold-Delhaize schakelt Hollander Techniek in om hun winkels in Nederland en België om te bouwen naar een nieuwe formule. “Door het integreren van technieken en prefabricatie kunnen we de sluitingstijd van de winkel zo kort mogelijk houden.”

Speler op de achtergrond

“We werken voor consumenten én grote concerns, met hele verschillende vraagstukken. Die grote variatie vraagt om een grote flexibiliteit in te kunnen spelen op wat de klant vraagt en nodig heeft. Hollander Techniek is voor de buitenwereld niet altijd even bekend, we spelen vaak een rol op de achtergrond. We zoeken naar de beste oplossing voor de klant, maar niet altijd even zichtbaar.” Als voorbeeld noemt Deinum een opdracht voor het Van Gogh museum, waar Hollander Techniek met instore analytics inzichtelijk heeft gemaakt hoe bezoekers zich bewegen door de entree, waar ze zich onnodig ophouden en welke plekken weinig worden gebruikt.

Data-driven, daar zetten we op in. 

De focus van Hollander Techniek in de toekomst? “Data-driven, daar zetten we op in. Dat geldt voor alle markten: nationaal en internationaal: of het nu gaat om productieprocessen in de maakindustrie, in store analytics in de retail of domotica voor de zorg.”

Kijk op www.madeinapeldoorn.com voor meer mooie succesverhalen van exporterende Apeldoornse bedrijven. 

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Deel deze pagina: