‘Make your industry Smart. Right now!’.

05-02-2018

De inspirerende titel van het Jaarevent Smart Industry dat op maandag 5 februari wordt georganiseerd in ’t Spant in Bussum. Als partner in het Smart Industry Network is Hollander Techniek natuurlijk aanwezig bij dit event.

Tijdens het event worden kennissessies, masterclasses, workshops, lezingen en debatten georganiseerd over onderwerpen als de digitale fabriek, cyber security, nieuwe verdienmodellen of de interactie tussen mens en machine. Daarnaast zijn er een Demoplein en Realisatiestraat waar bezoekers zich kunnen laten inspireren door succesvolle ondernemers.

System Integrator

Als System integrator staat Hollander Techniek midden in de ontwikkeling van Smart Industry. Industriële automatisering en het gebruik van robots in productieomgevingen zijn enkele kernactiviteiten waarmee Hollander Techniek haar sporen op het gebied van Smart Industry inmiddels heeft verdiend.

Smart Industry Network

Bovendien is Hollander Techniek partner in het Smart Industry Network. Dit netwerk is een community die vraag, aanbod en kennis op het gebied van Smart Industry bij elkaar brengt gericht op de realisatie van Smart projecten. Het netwerk is een initiatief van meerdere kennis- en realisatiepartners die ervaring hebben in de realisatie van Smart projecten.

Realisatiestraat

Tijdens het Smart Industry Jaarevent presenteert Hollander Techniek zich met haar partners in de Realisatiestraat. Bezoekers krijgen een Roadmap uitgereikt waarmee zij advies en kennis bij de partners kunnen ophalen, gericht op een concreet plan van aanpak voor een Smart project.

Bij Hollander Techniek kunnen bezoekers onder andere een demonstratie zien van een Cobot en wordt ons OEE-dashboard gepresenteerd.

Meer info op https://jaarevent.smartindustry.nl/jaarevent2018/nl/realisatiestraat/

Frank Woutersen
Product Manager IoT
+31 55-3681320 | 

Mail Frank Woutersen

Deel deze pagina: