Onderneming van het jaar Apeldoorn

Nominatie: ‘Onderneming van het Jaar’

26-08-2014
Hollander techniek is genomineerd voor de titel ‘Onderneming van het jaar’. Dit steekt ons, in het jaar dat wij als Apeldoorns familiebedrijf 40 jaar bestaan, een extra hart onder de riem.

Techniek speelt in onze ogen een doorslaggevende rol in onze samenleving. Daarnaast vinden wij het als bedrijf belangrijk een echte bijdrage te leveren aan, en betrokken te zijn bij, de maatschappelijke issues in en rondom onze vestigingsplaats. We willen toegevoegde waarde bieden aan onze opdrachtgevers en medewerkers, alsook aan onze zakenpartners en de samenleving. Samen kunnen we grenzen verleggen.

Vanavond (26 augustus) vertelt onze directie Erik Hollander en Emmy Hollander in een pitch meer over hollander techniek . Op 29 september zullen we uiteindelijk te horen krijgen of we ook daadwerkelijk de nominatie gewonnen hebben.

Zorgvuldige selectieprocedure
Na een zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure door de jury van het Business Event gemeente Apeldoorn, is hollander techniek binnen de categorie Industrie en Dienstverlening voorgedragen als genomineerde voor de titel ‘Onderneming van het jaar’ van de gemeente Apeldoorn. Ondernemers die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en betrokken zijn bij de gemeente Apeldoorn maken tijdens het Business Event kans de award in de wacht te slepen. Naast hollander techniek zijn Van der Valk Hotel Apeldoorn  en Divitel in de categorie Industrie en Dienstverlening genomineerd. Ook wordt een award uitgereikt in de categorieën MKB en Detailhandel en Rabo Starter van het Jaar.

Uitreiking door Ruben Nicolai
Het Business Event gemeente Apeldoorn vindt 29 september a.s. plaats in Theater & Congres Orpheus. De presentatie is in handen van de bekende televisiepresentator en cabaretier Ruben Nicolai. Tijdens het officiële programma worden de winnaars bekend gemaakt in de drie verschillende categorieën. Na de uitreiking van de awards is voor de aanwezige ondernemers gelegenheid te netwerken.

Terugkerend event
Het jaarlijks terugkerende regionale evenement wordt breed ondersteund door hoofdsponsor Rabobank Apeldoorn en Omgeving, official partner Visser & Visser Accountants, gemeente Apeldoorn, VNO-NCW midden, business partners en de diverse ondernemersverenigingen en bedrijfskringen. Het aandragen en beoordelen van potentiële kandidaten voor de nominatie gebeurt door vertegenwoordigers uit alle betrokken partijen, onder leiding van notaris Angelique Hommes-Kuijer.

Deel deze pagina: