Onderneming van het jaar in Apeldoorn

30-09-2014
Gisteravond mochten wij de begeerde prijs van ‘Onderneming van het jaar’ in ontvangst nemen. In een overvol Orpheus theater Apeldoorn werd gisteravond deze prijs uitgereikt tijdens het Business Event Apeldoorn. In de categorie Industrie en Dienstverlening ging de prijs naar hollander techniek. Felicitaties en zelf een pagina grote advertentie van medekandidaat van der Valk hotel Apeldoorn – de Cantharel, versterkte onze trots.

"Mooie bekroning"
Ondernemingen die een opvallend, positief en maatschappelijk beleid voeren en betrokken zijn in de gemeente Apeldoorn, konden worden voorgedragen als kandidaat. Nadat alle kandidaten zich hadden gepresenteerd, namen Erik hollander en Emmy hollander aan het eind van de avond de prijs mee naar huis. Deze prijs is een mooie bekroning op ons werk in het jaar waarin hollander techniek haar 40 jaar jubileum viert.

"Betrokkenheid van al onze medewerkers"
Jury: “Techniek speelt een doorslaggevende rol in onze samenleving. Hollander techniek is diepgeworteld in de Apeldoornse samenleving en draagt op vele vlakken maatschappelijk haar steentje bij. We beschouwen hollander techniek als een bedrijf dat zich heeft weten te transformeren van een vraag gestuurd bedrijf naar een oplossing gestuurd bedrijf.” Met trots gaven Erik en Emmy aan, “dat wij dit als bedrijf bereikt hebben door de betrokkenheid van al onze  medewerkers.”

Lees meer op: Network Business Events
Felicitatie advertentie van medekandidaat Van der Valk Hotels - Cantharel

Deel deze pagina: