Op zoek naar Top-talent! Dag van de Engineer op Hogeschool Windesheim

30-10-2017

Op zoek naar nieuw Top-talent! Dinsdag 31 oktober is De dag van de Engineer op Hogeschool Windesheim. Deze dag is voor de hogerejaarsstudenten van de studierichtingen Industrieel Product Ontwerpen, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde, Logistics Engineering en Werktuigbouwkunde. Hollander Techniek is tijdens deze dag aanwezig op de bedrijvenmarkt waar studenten contact kunnen leggen met bedrijven voor een stageplek, afstudeerplek of misschien wel een vaste baan. 

Tijdens De dag van de Engineer volgen de studenten een afwisselend programma. Zo worden er stage- en afstudeergesprekken gevoerd, vinden presentaties plaats en kan een workshop over 'Personal Branding' gevolgd worden. Natuurlijk is in het programma genoeg ruimte ingebouwd voor een bezoek aan de bedrijvenmarkt.

Op zoek naar een stageplek?

Zoek jij een leuke en vooral leerzame (snuffel)stage in de regio Apeldoorn, Almere, Amersfoort of Almelo? Hollander Techniek biedt vmbo, mbo en hbo stagiaires en studenten die afstuderen interessante stages met meerwaarde! 

De mogelijkheden

Stage en afstuderen, we zijn er heel bekend mee. Ieder jaar weer worden veel scholieren bij Hollander Techniek welkom geheten. We zijn een technisch bedrijf, dus voor een technische stage of afstuderen ben je bij ons aan het juiste adres.

Vanuit Hollander Techniek zorgen wij voor een goede begeleiding, een prettige sfeer en helpen we jou actief met het realiseren van jouw doelstellingen.

Veel van onze collega’s zijn als stagiair of afstudeerder bij ons begonnen, dat is de meerwaarde van stage en afstuderen bij Hollander Techniek! Wil je weten welke mogelijkheden wij momenteel voor jou hebben? Kijk bij onze vacatures en zoek op 'stage en afstuderen'.

Deel deze pagina: