Samenwerken aan duurzaam resultaat!

06-09-2018
Bij nieuwbouw van het zwembad in Nijkerk, het Jaap van der Krol-bad, is vanaf het ontwerp al rekening gehouden met duurzaamheid. Niet alleen in het gebouw werden duurzame oplossingen doorgevoerd, ook werd geĆÆnvesteerd in een duurzame relatie. De wijze van samenwerken, de duurzame noviteiten (in het bad is een nationale primeur doorgevoerd waarbij zuivering met membraanfilters plaatsvindt) en het resultaat laten we u graag zien op dinsdag 27 november.

Hoezo samenwerken?

Voor de nieuwbouw daagde de gemeente Nijkerk de marktpartijen uit. Het was geen traditionele aanbesteding, maar een vraag voor engineering, realisatie en onderhoud. Niet alleen installatietechniek en bouwkundige activiteiten, maar ook het meerjarige onderhoud, de verbruikshoeveelheden (gas, water, energie) en de verbruikskosten van de chemicaliën waren onderdeel van de aanvraag.

Na ontvangst van deze aanvraag was Hollander Techniek zich er al snel van bewust dat deze aanvraag niet alleen gerealiseerd kon worden. Er volgde een intensief traject wat geresulteerd heeft in dit fantastische resultaat waar we trots op zijn. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid, daar draaide het om in dit project. Dat levert uiteindelijk de beste resultaten voor opdrachtgever en gebruikers.

Wat kunt u verwachten...

Graag nemen wij u mee in onze werkwijze tijdens dit project. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:

  • Samenwerken met verenigingen, gemeente, exploitant en bouwpartijen;
  • Vernieuwende duurzame oplossingen;
  • Garanties;
  • Energieprestaties.

Programma

09:00 uur - Inloop
09:30 uur - Start Kennissessie
10:30 uur - Rondleiding zwembad en techniek kelder
12:00 uur - Lunch en netwerk

Adres:

Jaap van der Krol-bad
Van der Krolstraat 1
3864 NG Nijkerk

Komt u ook?
Klik hier om u aan te melden


Joost Leferink
Business Developer
06-39006605 | 

Mail Joost Leferink

Deel deze pagina: