Partnership OneSolutions en hollander techniek

Samenwerking hollander techniek en OneSolution Informatisering

18-03-2014
OneSolution Informatisering en hollander techniek IT hebben aangekondigd strategisch samen te gaan werken bij het realiseren van IT oplossingen. Door gezamenlijk op te trekken en verantwoording te dragen voor IT projecten, profiteren klanten van de expertise van beide ondernemingen. Dit uit zich in een efficiënte projectaanpak, coördinatie en communicatie.

De samenwerking geeft de mogelijkheid om vanuit eigen identiteit de gezonde groei, die beide bedrijven hebben doorgemaakt, verder voort te zetten. Deze samenwerking voldoet direct aan de wensen uit de markt om middels een complete, flexibele en betrouwbare oplossing klanten volledig te ontzorgen op IT gebied. Van kleine- tot enterprise IT-omgevingen.
 
Naast de brede dienstverlening zal de klant profiteren van één coördinatiepunt voor alle IT-oplossingen. Deze oplossingen reiken van werkplekautomatisering, netwerk/telefonie, hosted oplossingen, managed-desktop, maatwerk serveromgeving tot Business Intelligence. Ons startpunt is het bedrijfsdoel van onze klant.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Rob van Kempen (IT manager), 055-368 1371 , rob.vankempen@hollandertechniek.nl

Deel deze pagina: