Smart Industry Inspiration Class groot succes!

30-11-2017

Dinsdag 28 november j.l. vond bij Hollander Techniek een geslaagde Smart Industry Inspiration Class plaats. Na een klein deel theorie over Smart Industry werd de groep getrakteerd op praktijkverhalen van Hollander Techniek en een interview met Hans Bronckhorst. Hij is nauw betrokken bij de totstandkoming van een state-of-the-art productielocatie van Clear Vision Cooling.

Smart Factory

Aansluitend aan deze inspirerende sessies zijn de deelnemers aan de slag gegaan met hun eigen productieproces. Met behulp van het Smart Industry Canvas werd er nagegaan welke activiteiten de grootste prioriteit hebben, wat er voor nodig is en hoe de eerste stap gezet kan worden. Het gaf praktische handvatten om de eerste stappen te zetten naar een eigen Smart Factory!

Over het Smart Industry Network

Het netwerk is een community die vraag, aanbod en kennis op het gebied van Smart Industry bij elkaar brengt, gericht op de realisatie van Smart projecten. Het doel is om oplossingen te bieden voor integratie van industriële automatisering en informatietechnologie met als resultaat een sterke verbetering van productiviteit, flexibiliteit en robuustheid van de productiesystemen. 

Wilt u ook een Smart Indusrty Inspiration Class bijwonen? Laat het ons weten en vul het contactformulier in. 

Contactformulier

 

 

Deel deze pagina: