Smart Industry Partners lanceren master classes

23-02-2017

Smart Industry concreet maken; dat is de missie van Smart Industry Partners. Gedurende twee masterclasses in april en mei wordt Smart Industry handen en voeten gegeven met een theoretische uitleg, gevolgd door een praktijkcase van een bedrijf dat ervaring heeft met een betreffend element. Hollander Techniek is als partner actief betrokken en nodigt zijn relaties graag uit om mee te doen.

Smart Industry Partners
Smart Industry partners is een initiatief van Symbol, Ergo Design, Oost NV, de Universiteit van Twente en Hollander Techniek. Het doel is om oplossingen te bieden voor integratie van industriële automatisering en informatietechnologie met als resultaat een sterke verbetering van productiviteit, flexibiliteit en robuustheid van de productiesystemen.

De master-classes
Waar begint u met Smart Industry? Elk bedrijf is verschillend, dus is een heldere strategie nodig om de start te maken.

We starten met een theoretische uiteenzetting door een deskundige op een element van Smart Industry, gevolgd door een praktijkcase van een bedrijf dat ervaring heeft met de implementatie van het betreffende element. Tot slot worden ervaringen en ideeën met elkaar uitgewisseld om “kruisbestuiving” te stimuleren. Smart Industry wordt toegelicht en behandeld door sprekers van gerenommeerde partijen zoals de Universiteit Twente, Philips, Océ, Gazelle, Bosch en de Kamer van Koophandel.

Ga naar de website voor meer informatie over de masterclasses, het programma en de sprekers.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Frank Woutersen
Product Manager IoT
+31 55-3681320 | 

Mail Frank Woutersen

Deel deze pagina: