Startgids overstappen naar elektrisch vervoer

19-07-2013
Elektrisch vervoer is in opmars. Veel bedrijven willen wel één of meer elektrische voertuigen kopen, maar weten bijvoorbeeld niet wat de kosten zijn. Of ze hebben vragen over de - fiscale - voordelen van elektrisch rijden. Met de ‘Startgids voor bedrijven’ geeft Agentschap NL ondernemers antwoord op veelgestelde vragen. Zo wordt het voor bedrijven makkelijker om over te stappen naar elektrisch vervoer.

Er komen steeds meer laadpunten voor elektrische voertuigen. Dat maakt de overstap naar elektrisch rijden makkelijker voor een groeiend aantal particulieren en bedrijven. De populariteit van elektrisch vervoer houdt naar verwachting aan. In 2020 rijdt ongeveer één op de tien nieuw verkochte voertuigen elektrisch. Dat percentage zal vanaf dan sterk groeien.

Er leven vele vragen
Elektrische auto’s zijn aan een opmars bezig. Toch zijn lang niet alle bedrijven bekend met deze nieuwe vorm van vervoer. Bij veel ondernemers leven dezelfde vragen over elektrisch rijden. Dat blijkt uit een onderzoek onder bedrijven met (plannen voor aanschaf van) elektrische voertuigen. Agentschap NL geeft antwoord op de belangrijkste vragen in de brochure ‘Elektrisch vervoer in 20 vragen. Startgids voor bedrijven 2013.’

Bent u overtuigd?
Als u overtuigd bent en een auto aanschaft moeten de voertuigen wel opgeladen worden. Wij bieden laadoplossingen voor elektrische auto’s, maar ook voor scooters. U krijgt van ons advies over het type oplaadpunt en wij kunnen de plaatsing en installatie voor u verzorgen. Nog een groot voordeel: wij kunnen landelijk (op afstand) correctief en preventief onderhoud uitvoeren en beschikken over een 24/7 storingsdienst.

Naast standaard oplaadpunten kunnen wij ook intelligente oplaadpunten voor u realiseren. Deze kunnen informatie verzenden en ontvangen. Denk aan beschikbaarheid van het object, het verbruik meten of een storing melden. Een handig hulpmiddel bij het beheer en de analyse van uw oplaadpunten! Bekijk onze oplossingen.

Deel deze pagina: