Sterke groei in behoefte elektrotechnische inspecties

27-07-2016

We zien dat de behoefte aan inspecties van elektrotechnische installaties onder onze klanten sterk groeit. Niet in de laatste plaats omdat verzekeraars in toenemende mate eisen aan elektrotechnische installaties stellen (NEN1010). Ook de bewustwording van mensen zelf, rond inspecties en veiligheid van elektrische installaties neemt toe. Vanuit de arbowetgeving is een veilige werkplek verplicht. Ook de elektrische arbeidsmiddelen die bedrijven gebruiken moeten verplicht worden gekeurd (NEN3140).

Hollander techniek voert in toenemende mate inspecties uit aan installaties en controleert of deze voldoen aan de gestelde eisen.

Verzekeraars
Ook verzekeraars zien helaas de gevolgen van ondeugdelijke installaties. “Zelf aangebrachte veranderingen in de elektrische installatie zijn een bron van brandrisico’s. Zorg dus voor aanleg door een deskundige en voer periodiek een keuring uit (NEN 3140) uit.” Aldus Centraal Beheer in een blog over de top 5-risico’s voor de detailhandel.Met behulp van een thermografisch onderzoek en periodieke keuringen kunnen brandrisico’s in installaties inzichtelijk gemaakt en verholpen worden.

Lees hier de top 5-risico's volgens Centraal Beheer

Veiligheid in buitenland
Ook op vakantie kom je vaak creatieve installaties tegen. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen hoe het niet moet. Deel jouw foto en locatie met ons op Facebook, of mail naar info@hollandertechniek.nl o.v.v. "Hoe het niet moet". Wij delen het weer op Facebook.

Heeft u vragen over inspecties? Neem dan gerust contact met ons op.

Projectleider Elektrotechniek

Vrijblijvend adviesgesprek?
Neem contact op met:

Albert Bos
Projectleider
+31 55-368 1117 |  

Mail Albert Bos

Deel deze pagina: