Uitrol winkelautomatisering bij 500 Gall&Gall winkels

02-09-2016

In deze video, gemaakt door onze klant Gall&Gall, is het werk van Hollander Techniek binnen de winkelautomatisering mooi in beeld gebracht. Voor Gall&Gall zijn wij verantwoordelijk voor de uitrol van de nieuwe kassasystemen en andere retailtechnieken. In een korte doorlooptijd van 16 weken worden de 500 Gall&Gall winkels in een tijdsbestek van een halve dag weer helemaal up-to-date gebracht.

Uitrol & implementatie in halve dag

Alle winkels worden in een halve dag tijd voorzien van nieuwe kassasystemen en pinautomaten (contactloos betalen). Er komen nieuwe accespoints te hangen voor het bestellen van winkelvoorraden middels PDA. Verder worden de IP-netwerken aangepast naar de laatste Ahold standaarden en vinden er aanpassingen plaats voor de IP-doormeldingen van de beveiligingen. Ook de software en koppelingen van de Digital Signage schermen worden weer up-to-date gebracht. En dit alles terwijl de winkel gewoon open blijft voor haar klanten.

Winkel gewoon open

Tijdens de ombouw is de Gall&Gall winkel gewoon open voor haar klanten. Binnen een halve dag worden de van te voren geassembleerde technieken plug&play geïmplementeerd. Om de consumenten in de winkel goed te kunnen blijven bedienen is er een tijdelijke mobiele pin geïnstalleerd.

Betrokken vanaf ontwikkeling

Al vanaf het eerste startsein is Hollander Techniek betrokken bij de ontwikkeling van dit project. Samen met de klant wordt gekeken naar hoe we dit traject het best kunnen aanpakken en welke technieken en software er nodig is om de winkels weer klaar te maken voor de toekomst.

Van dit soort trajecten, net als alle andere, maakt Hollander Techniek graag een succes.
We doorlopen hiervoor een bepaald proces:

• Betrokken bij ontwikkelingstraject
• Projectmanagement: o.a. planning, materiaal, implementatie, aansturen betrokken solution partners
• Assemblage / plug&play klaarmaken
• Uitrol & implementatie
• Overdracht aan winkelpersoneel
• Na oplevering: service en onderhoud

In week 40 zullen alle Gall&Gall winkels opgeleverd zijn, maar daarna gaat Hollander Techniek direct verder met een vergelijkbare uitrol bij Etos. Deze winkels zijn qua kassasystemen wel iets groter. Al vele jaren komen we bij beide winkelketens over de vloer voor verschillende ombouw- en uitrolprojecten. Elke keer weer proberen wij grenzen te verleggen, processen en technische toepassingen te verbeteren.

Contact


Karin de Bleyser
Sr. Business Consultant Retail
06-3900 69 25 | 

Mail Karin de Bleyser

Deel deze pagina: