Unilever’s Global Foods Innovation Centre bereikt hoogste punt

04-09-2018

Afgelopen donderdag, 30 augustus bereikte het nieuwe Global Foods Innovation Centre het hoogste punt. Al eerder die week certificeerde de Dutch Green Building Council de ontwerpfase met de maximaal haalbare duurzaamheidcertificering, het BREEAM-NL Outstanding certificaat.

Feestelijke ceremonie

Beide mijlpalen werden in aanwezigheid van onder andere Paul Polman, CEO Unilever, Geert van Rumund, Burgemeester van Wageningen, het uitvoeringsteam van Dura Vermeer en Hollander Techniek en andere betrokkenen met een feestelijke ceremonie gevierd.

Kennishart van Nederland

Burgemeester van Wageningen, Geert van Rumund: “We verheugen ons enorm op de komst van Unilever op de Wageningen Campus. Het duurzame Foods Innovation Centre waarvan het hoogste punt nu is bereikt, sluit naadloos aan bij de ambitie van Wageningen om binnen de Regio FoodValley het kennishart van Nederland te vormen op het gebied van (Agro)Food en Life Sciences. Kennis- en innovatienetwerken, die hier toch al zeer effectief zijn, krijgen een geweldige impuls en zullen zich wereldwijd toonaangevend ontwikkelen”.

 

 

Arjan Hut
Vestigingsleider Almere
036-5487481 | 

Mail Arjan Hut

Deel deze pagina: