Leslokaal de Meergronden

Vakantie, maar niet voor iedereen

30-07-2015

De zomervakantie is in volle gang, maar niet voor iedereen. Er zijn klanten waar ons werk juist in de vakantie doorgaat.

Zo zijn we op dit moment druk bezig met bij de middelbare school De Meergronden in Almere (Elektrotechniek en werktuigbouwkundige installaties). De school heeft lesruimte te weinig. Om extra ruimte te creëren, worden alle leslokalen compleet verbouwd en efficiënter ingedeeld. Als installatiebedrijf  maken we deze leslokalen binnen 6 weken weer helemaal gebruiksklaar voor de leerlingen. Juist in deze periode dat zij geen les hebben, is het ideaal om aan de slag te gaan. Zo worden de lessen niet verstoord. Leidinggevend monteur Michel vindt het ook niet erg om in de vakantie te moeten werken: “Ik kan mijn vakantie ook inplannen als dit project klaar is, dat hoeft van mij niet per se in de zomervakantie. Daar kan ik makkelijk in schuiven als dat voor onze opdrachtgever goed uitkomt.”

Ook bij Zwembad ’t Bun te Urk  werken we door in de zomervakantie zodat leerlingen na de zomer weer kunnen leszwemmen. 14 augustus gaat het zwembad open voor publiek. Niet alleen scholen en zwembaden willen het werk graag gedaan hebben in de zomervakantie, ook de Heineken Music Hal en het concertgebouw plannen de vakantie daarvoor in. En zo gaat het werk ook in de vakantie gewoon door.

Deel deze pagina: