Van Chinese Handelsmissie tot strategische samenwerking

06-02-2013
Pas Reform en hollander techniek samen sterk in turn-key projecten   Wat twee jaar geleden tijdens een handels missie naar China begon als een aardig zakelijk contact tussen een technisch integrator en een specialist in broedtechnologie, is inmiddels uitgegroeid tot een verregaande strategische samenwerking. Hollander techniek en Pas Reform delen kennis en innovatie met elkaar en trekken ook commercieel in toenemende mate met elkaar op, om zo grote turn-key projecten te realiseren. Met Legrand als vaste leverancier voor de verdelers kan in de gehele keten kwaliteit en productstabiliteit worden gegarandeerd.

Klantspecifiek en gestandaardiseerd
“Door onze intensieve samenwerking bereiken we meer dan alleen”, vindt Derk Pijnenburg (hoofd engineering Pas Reform). “We kunnen de verschillende systemen integreren op een gestandaardiseerde en toch klantspecifieke manier. We werken samen voor de bouw van een volledig geautomatiseerde broederij voor Ross Breeders in Turkije.

Het ei van Columbus
“We gaan samen verder op deze weg en breiden het gezamenlijke pakket aan mogelijkheden uit wanneer de klant hierom vraagt”, verteld Derk. Op dit moment  wordt er een broederijproject in Boxmeer gerealiseerd, waar hollander techniek naast advies, ontwerp, gebouwgebonden elektrotechnische installaties ook de werktuigbouwkundige installaties gaat realiseren.”

Bovenstaande is een samenvatting van het gehele artikel, lees meer

Bron: Lecourant: Periodieke uitgave (februari 2013) van Legrand Nederland. Wereldmarktleider op het gebied van elektrotechnische installaties en datanetwerken.

Deel deze pagina: