Veilig en efficiënt thuiswerken

14-04-2020
Vijf tips om zo optimaal mogelijk te werken vanuit huis.

In deze tijd is het belangrijk om ook vanuit huis veilig en efficiënt te werken. Hollander Techniek biedt verschillende ICT-oplossingen die hieraan bijdragen. In dit artikel leest u een vijftal tips die werken vanuit huis nog makkelijker maken:

1. Een veilige verbinding
Doordat medewerkers op afstand toegang krijgen tot documenten, is het van belang om de verbinding met het bedrijfsnetwerk goed te beveiligen. Een VPN-verbinding biedt uitkomst. Het is een versleutelde virtuele tunnel om veilig het bedrijfsnetwerk te benaderen. Lees verder over een veilige VPN-verbinding. 

2. Toegankelijkheid extra goed beschermd
Om bedrijfsinformatie nog beter te beschermen dan ‘alleen’ met een wachtwoord, is Multi-Factor Authenticatie (MFA) een oplossing. Een MFA maakt gebruik van meerdere claims om zo de gebruiker te valideren en uw informatie beter te beschermen. Lees meer over een Multi-Factor Authenticatie.

3. Werkplek beveiliging
Door de toename van alle data die over het internet gaat, neemt ook de kans op virussen toe. Naast het stimuleren van bewust internetgedrag helpt een goede beveiligingsoplossing. Hoe? Lees verder voor meer informatie over de beveiliging van de online werkplek. 

4. Meer persoonlijk contact
De moderne werkplek biedt de mogelijkheid om spraak en beeld samen te brengen ook al werken we op afstand. Met behulp van Microsoft Teams is een conference call heel gemakkelijk geregeld. Daarnaast biedt Microsoft teams nog veel meer handige oplossingen. Welke? Die leest u hier. 

5. Snel en op afstand geholpen
Met werkplek gerelateerde vragen snel en professioneel geholpen worden om vervolgens weer door werken. Een medewerker op afstand veilig toegang geven om het probleem op te lossen, het kan met Hollander Techniek ICT. Lees meer.

Wilt u naar aanleiding van dit bericht persoonlijk advies of een gratis consult, neem dan gerust contact op met Raimond Trumper, accountmanager ICT, via 06-13581011 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl of kijk voor meer informatie op ict.hollandertechniek.nl.

 

 

Raimond Trümper
Accountmanager ICT
055 - 3033737| LinkedIn Marco van Wijngaarden

Mail Raimond Trümper

Deel deze pagina: