Zo werkt Hollander Techniek aan professioneel securitymanagement

03-04-2018

Of het nu gaat om installaties rondom brandpreventie, inbraakinstallaties, systemen voor toegangsverlening en beveiligingscamera’s. De oplossingen van Hollander Techniek worden bij MKB, gerenommeerde bedrijven, industrie en binnen de gezondheidszorg ingezet. Uiteraard helpen wij onze klanten en relaties graag om te zorgen voor de juiste beschermende maatregelen en een professioneel securitymanagement. Hoe? Dat leest u hier. 

“Professioneel securitymanagement met de oplossingen van Hollander Techniek”

Securitymanagement middels camera’s
Samen met onze zorgvuldig gekozen strategische partners, waaronder Axis en Milestone, maken wij dagelijks de benodigde tijd vrij voor het thema beveiliging. Securitymanagement moet volgens ons de aandacht krijgen die het verdient, om de kwaliteit ervan te kunnen blijven garanderen. Vaak maken beveiligingscamera’s concreet deel uit van het grote geheel rondom veiligheidsmaatregelen. Op het vlak van bijbehorende hardware en software is doorontwikkeling essentieel. Zeker met het oog op privacy, persoonsgegevens en de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die per 25 mei 2018 in werking treedt. Intelligente en hoogwaardige systemen die meer bieden dan enkel observatie, zijn in dit vakgebied eerder regel dan uitzondering. Proactief bewaken in plaats van reactief, is de trend van nu. Meedraaiende camera’s die aangaan bij beweging, kentekenregistratie en zelfs automatisch melding maken richting een meldkamer bij een verdachte situatie, zijn hier treffende voorbeelden van. Wij kunnen hiervoor gebruik maken van een veilige en gecertificeerde cloudoplossing, die proactief wordt voorzien van de juiste security updates. Een standalone oplossing is tevens ook iets waar we dagelijks mee te maken hebben, het biedt een hoge mate van functionaliteit en complexiteit op het gebied van intelligente en hoogwaardige systemen.

De voordelen van een videomanagementsysteem op maat
De cloudoplossing ‘Managed Services’ is onderdeel van het portfolio dat Hollander Techniek biedt. De camera’s zijn geïntegreerd in een veilige omgeving, die schaalbaar en eenvoudig uit te breiden is. Komen er camera’s op uw terrein of woonomgeving bij, dan zijn deze eenvoudig toe te voegen. Ook worden ze op deze manier voorzien van de juiste firmware en software updates, om zo de kans op hacken te verkleinen. Het beheer van dit systeem ligt middels een professioneel servicecontract bij Hollander Techniek. Zelf hebben bedrijven en particulieren hier dan geen omkijken meer naar. Dit in tegenstelling tot een oplossing in eigen serverbeheer, waarbij het bedrijf zélf de verantwoording hiervoor draagt. De oplossing van Hollander Techniek biedt tevens de mogelijkheid om via een app op de smartphone, live mee te kijken en indien nodig mogelijke maatregelen tijdig te organiseren.

Een privacy bestendig videomanagementsysteem
Hollander Techniek biedt als kennispartner de helpende hand bij de beveiliging van uw kantoorpand of woonhuis, maar draagt ook de zorg voor uw opgenomen beelden. In de huidige tijd eerder een must dan een bijkomstigheid. Samen zorgen we ervoor dat deze informatie niet op straat komt te liggen of via internet openbaar toegankelijk is. We kunnen hiervoor de juiste protocollen opleveren volgens de Europese Richtlijnen en ook meedenken met uw bestaande oplossing. Hollander Techniek richt de gewenste intelligente oplossing samen met u en onze leveranciers in, door middel van co-creatie. Op die manier maken we gebruik van de kennis en kunde van onszelf en onze partners. Veiligheid staat hierbij voorop, dus we nemen altijd de laatste updates mee bij de installatie van uw systeem. 

Bent u op zoek naar een eersteklas beveiligingsoplossing op maat? Neem dan contact met ons op! Kijk ook op onze beveiligingspagina voor meer informatie. 

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681111 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Deel deze pagina: