Projecten

Nieuwsgierig naar projecten die wij al uitgevoerd hebben of waar we mee bezig zijn? Snappen we. In deze projectverhalen leest u over de gebruikte werkwijze en de toegepaste technieken. Bovendien nemen wij u ook graag mee in ‘de kracht van samenwerken’ en het ‘verleggen van grenzen’.

Filteren

RWZI Almere | Hollander Techniek

RWZI Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Waterzuivering

Water uit het riool wordt verzameld en gezuiverd. Zo ook in Alkmaar bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie (RWZI) van het Waterschap Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Maar ook RWZI's worden oud en dus wordt de installatie in Alkmaar nu grootschalig gerenoveerd in samenwerking met Hollander Techniek.

AWZI Tollebeek | Hollander Techniek

AWZI Tollebeek

Procesindustrie Waterzuivering

Waterschap Zuiderzeeland wil als grote energieverbruiker een bijdrage leveren aan de energietransitie. De realisatie van een innovatieve Ephyra® slibgistingsinstallatie bij AWZI Tollebeek is hier onderdeel van. Hollander Techniek heeft de volledige procesautomatisering en de elektrotechnische installaties verzorgd in dit project.

Vitens Epe | Hollander Techniek

Vitens Epe

Waterzuivering

Acht jaar geleden tekenden we de Overeenkomst Duurzame Drinkwatervoorziening Gelderland. We spraken met de provincie af dat we, waar mogelijk, compenseren voor drinkwater dat we uit de grond halen. In Epe deden we dat al op kleine schaal.

RWZI Dinxperlo | Hollander Techniek

RWZI Dinxperlo

Procesindustrie Waterzuivering

De rioolwaterzuiveringsinstallatie in Dinxperlo is één van de eerste zuiveringen in ons land met de NEREDA® van Royal HaskoningDHV. Hollander Techniek verzorgde de volledige automatisering van de nieuwe rioolwaterzuivering.

Kom werken bij ons | Hollander Techniek

Wil jij ook werken aan gave projecten?

Gave projecten niet waar? Daar kun jij onderdeel van uitmaken als monteur, projectleider of in een andere functie. Bekijk snel onze vacatures en wie weet werk jij binnenkort mee aan een tof project voor een van onze klanten.