Cityside Apartments

Opdrachtomschrijving

Cityside apartments is een concept van het gelijknamige vastgoedbedrijf van Bas Gregoor en Rik Klinkhamer. Zij bouwen in sneltreinvaart leegstaande (kantoor)panden om tot comfortabele appartementen voor starters.

Om de ombouw van een leegstaand pand naar appartementencomplex rendabel te maken, is het essentieel de kosten van de verbouwing/renovatie laag te houden. Dat lukt met een ervaren team van specialisten. Hollander Techniek is hierbij onze belangrijkste partner en zorgt voor de technische installatie. Inmiddels zijn reeds zes kantoorpanden (430 appartementen)  in Apeldoorn en Arnhem omgetoverd tot appartementen.

Oplossing

Eén van de succesfactoren van het concept is dat Hollander Techniek zoveel mogelijk installaties hergebruikt, wat de kosten enorm drukt.  Wij brengen de bestaande installatie, denk aan de cv-ketel en de radiatoren, waar mogelijk terug. Wij installeren ook de centrale afzuiginstallatie, luchtbehandeling en de hoofdinfrastructuur van de elektrotechnische installatie. Er wordt gewerkt met een geoliede bouwtrein, waarbij de 10 partners exact weten wat hun taak is.

Een verbouwing/renovatie van een complex met 40 tot 50 appartementen duurt ongeveer drie maanden. Dat is snel. ‘Wij werken volgens een vast stramien: afkoppelen van de installatie, slopen en weer opbouwen.'

Reactie van de klant

Gregoor: ‘We zien dat we hiermee een concept in handen hebben dat aanslaat. Samenwerken loont. Door deze intensieve samenwerking ontdekken we ook nog steeds optimalisatieslagen in het proces.’

Neem contact op


Albert Bos
Projectleider
055-368 1117 |  

Mail Albert Bos

Projectinfo

Opdrachtgever:

CitySide Apartments

Doorlooptijd:

2014 tot heden

Locatie:

Apeldoorn, Arnhem

Segment:

Gebouwen

Deel deze pagina: