DT Dijkstra

DT Dijkstra en Hollander Techniek

Opdrachtomschrijving

Machinebouwer DT Dijkstra levert wereldwijd sorteermachines en reinigingsinstallaties die geschikt zijn voor de verwerking van groenten en aardappelen. DT Dijkstra had de ambitie om complete proceslijnen te leveren van wassen, sorteren en bunkeren, inclusief de besturing. Voor dat laatste is een partnership gevonden met Hollander Techniek.

Oplossingen

De taak van Hollander Techniek is gestandaardiseerde automatiseringsoplossingen te leveren. De was- en sorteermachines van DT Dijkstra onderscheiden zich door een hoge capaciteit en snelle doorvoer, van 10 tot zelfs 100 ton per uur, wat een slimme besturingstechniek vergt. We zijn bijvoorbeeld in staat te regelen welke producten in welke bunker terechtkomen. Voor de vele klanten van DT Dijkstra die complete proceslijnen willen wordt er samen met DT Dijkstra een standaard gemaakt in sorteer- en reinigingsinstallaties welke over de hele wereld wordt weggezet. Standaard onderdelen worden klant specifiek opgeleverd. 

Reactie van de klant

Directeur Jurrien Overheul benadrukt dat Hollander Techniek de standaardisatie in automatiseringsoplossingen al in andere bedrijfstakken heeft laten zien. Hollander Techniek is een partner die er niet voor terugdeinst grenzen te verleggen en dat past bij ons.

Neem contact op

Richard Vos 
Projectmanager Industrie
055-3681111 | 

Mail Richard Vos

Projectinfo

Opdrachtgever:

DT Dijkstra

Doorlooptijd:

2013 - heden

Locatie:

Emmeloord

Segment:

Foodindustrie / Maakindustrie

Deel deze pagina: