PostNL

Opdrachtomschrijving

De groei in het aantal pakketzendingen was voor PostNL aanleiding om verspreid door het land 17 nieuwe depots te bouwen. Voor de beveiliging van de nieuwe depots is door PostNL een vooruitstrevend concept bedacht. Elk depot moest onder één security-managementsysteem worden gebracht, dat inbraakbeveiliging en toegangscontrole regelt. Via één overkoepelende schil moesten de verschillende NOX-systemen op de depots worden gekoppeld.

Oplossing

“PostNL koos voor één security-managementplatform om de beveiliging van het grote aantal depots eenvoudiger te kunnen managen”, vertelt afdelingshoofd beveiliging Rudolf van der Veen van Hollander Techniek. “Wij hebben de bovenliggende laag met de NOX Security Management (NSM)-database voor PostNL ingericht en hadden tevens een rol in de aansturing van de lokale installateurs.” Kostenbesparing en efficiencywinst waren belangrijk redenen om deze stap te nemen. Omdat nu niet in elk depot een NSM--database nodig is, scheelt dat in energieverbruik en ook in onderhoud”.

Vanuit de afdeling Services van Hollander Techniek wordt de komende drie jaar het onderhoud van de NOX-systemen uitgevoerd. Via dit centrale loket wordt PostNL ontzorgd bij het beheer van de NOX-systemen.

Reactie klant

Met alle betrokken partijen is er uitgebreid gekeken naar de software die nodig was om de overkoepelende security management schil veilig en efficient te laten functioneren. Dit was een intensief traject dat uiteindelijk geleid heeft tot een toekomstbestendig systeem. Over het contact met Hollander Techniek zijn we erg te spreken. We hebben een vaste contactpersoon die snel en goed reageert op  vragen.

Neem contact op

Wouter Donderwinkel

Wouter Donderwinkel
Accountmanager Beveiligingstechniek
055-3681111 | 

Mail Wouter Donderwinkel

Projectinfo

Opdrachtgever:

PostNL

Doorlooptijd:

2015 – 2016

 Locatie:

17 locaties in Nederland

Segment:

commerciële gebouwen

Deel deze pagina: